Skip to content

Misiune

Public Euroconsulting este o agentie de prestari servicii care are ca obiectiv gasirea celor mai bune solutii pentru compania Dvs., atat in ceea ce priveste personalul, punandu-va la dispozitie solutii complete de personal, si idei concrete de creare si consolidare a imaginii companiei Dvs.

Dorim sa cream relatii pe termen lung cu clientii nostri, pentru a intelege mai bine scopul si valorile acestora, pentru a le putea oferi servicii complete si de calitate. Suntem adeptii stabilirii unui dialog deschis, care sa se fructifice in rezultate pozitive.

Vrem sa avem clienti multumiti, care sa gaseasca in noi un partener de cursa lunga, tocmai de aceea va oferim servicii complete de personal, constand in recrutare, selectie, plasare, administrare personal si payroll, cursuri de formare profesionala, training, team building, elaborare fisa postului, precum si servicii complete de promovare.

More

Valori

Public Euroconsulting pune accent pe profesionalism si oferirea de servicii de calitate clientilor existenti si viitori. Valorile dupa care ne ghidam sunt:

In Afaceri, unul din cele mai importante ingrediente este calitatea oamenilor alaturi de care va desfasurati activitatea. Ei aduc valoare adaugata afacerii, fiind influentati de educatie, incredere, personalitate si valorile personale!
Suntem siguri ca doriti sa va dezvoltati afacerea bazandu-va activitatea pe calitatea personalului si pe increderea in partenerii afacerii dumneavoastra!

  • Profesionalism
  • Confidentialiate
  • Dedicatie
  • Lucru in echipa
  • Inovatie
  • Performanta

Dorim sa avem clienti multumiti si care sa gaseasca in noi un partener de cursa lunga, tocmai de aceea va oferim servicii complete de personal, constand in recrutare, selectie, plasare, administrare personal si payroll, cursuri formare profesionala, training, team building, elaborare fisa postului, precum si servicii complete de promovare, constand in servicii de marketing direct, cercetare de piata, marketing digital, audit online, creare pagini web, SEO.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din specialisti din diferite domenii de pregatire cum ar fi: juridic, economic, psihologic, resurse umane etc.

In afaceri cel mai important ingredient este calitatea oamenilor cu care lucrezi. Ei creeaza rezultatele pentru afacere prin educatia, increderea, personalitatea si valorile fiecaruia. Suntem siguri ca doriti sa va dezvoltati afacerea prin personal calificat si parteneri de incredere.

Specialistii nostri in Resurse Umane va pun la dispozitie specialisti in Finante, Contabilitate, Banci, Marketing si Vanzari, Domeniul Juridic, Resurse Umane, precum si in Productie, Aprovizionare, Sectorul Public, Constructii, Servicii Financiare si Asigurari.

Specializarea in Human Resources si experienta acumulata de echipa noastra de-a lungul timpului ne ofera posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii firmelor care doresc sa isi externalizeze acest domeniu, oferindu-le o noua abordare in ceea ce priveste procesul de selectie al personalului.

Specialistii nostri in Marketing va pun la dispozitie experienta lor in servicii de marketing direct, marketing digital, cercetare de marketing, audit online, SEO, advertising etc.

Echipa noastra pune foarte mare accent pe profesionalism, eficienta, confidentialitate atat in ceea ce il priveste pe angajator cat si in ceea ce il priveste pe candidat, promptitudine si seriozitate.

Premii obtinute

1. Anul 2015 – Locul I in Topul Judetean al Firmelor, conform clasamentului realizat de Camera de Comert si Industrie BIHOR

2. Anul 2015 – Locul I in Top Afaceri Romania, conform Clasamentului realizat de www.ListaFirme.ro

3. Anul 2014 – Locul II in Top Afaceri Romania, conform Clasamentului realizat de www.ListaFirme.ro

4. Anul 2013 – Diploma din partea Asociatiei Romane de Franciza, cu ocazia participarii la Expozitia Internationala de Franciza (International Franchise and Branding Exhibition, Bucuresti, Sala Palatului) in calitate de expozant, in perioada 15-17 Mai, 2013

 

5. Anul 2013 – Locul III in Top Profit Romania, conform Clasamentului realizat de www.ListaFirme.ro

6. Anul 2012 – Locul II in Top Afaceri Romania, conform Clasamentului realizat de www.ListaFirme.ro

7. Anul 2011 – Locul II in Topul Judetean al Firmelor, conform Clasamentului realizat de Camera de Comert si Industrie BIHOR Camera de Comert si Industrie BIHOR

8. Anul 2010 – Locul II in Top Afaceri Romania, conform Clasamentului realizat de www.ListaFirme.ro