Skip to content

Training

Dispozitia si pregatirea angajatului ii influenteaza capacitatea de concentrare, puterea de munca si implicit rezultatul final care inseamna succesul afacerii pe care o conduceti!
Dar nu trebuie sa va faceti probleme pentru ca noi venim cu solutia la indemana pentru dumneavoastra prin trainingul special creat pentru angajatii dumneavoastra pentru a-i face sa se simta bine, mai motivati, mai increzatori, mai eficienti!
Noi dorim sa fim un partener de incredere pentru compania dumneavoastra, in vederea atingerii obiectivelor organizatiei, prin traininguri de calitate pentru o dezvoltare durabila a resurselor umane!
Prin programul nostru de training urmarim sa dezvoltam oameni, sa crestem atitudini si sa oferim sanse.

PROGRAME DE TRAINING

MARKETING

Nevoia de training in domeniul Marketing:

Odata cu dinamizarea pietei, orice companie cat de mica, are nevoie de servicii de marketing. Aceasta nevoie apare prin cresterea concurentei la nivel de domenii in cadrul pietei si necesita o abordare serioasa din partea specialistilor de marketing si a celor care au tangenta cu acest field.
Prin trainingurile pe Marketing ne propunem sa aducem informatii noi participantilor, sa ii punem in fata unor situatii concrete, care ii vor ajuta sa faca fata concurentei acerbe.

Tipuri de training:

 1. Procesul de comunicare in marketing
 2. Communication skills
 3. Cultura Organizationala
 4. CSR – Corporate Social Responsibility
 5. Branding
 6. Customer Care vs. Customer Delight
 7. Pricing Policies
 8. Relationare cu clientii

RESURSE UMANE

Nevoia de training in domeniul HR:

Importanta capitalului uman si investitia in acesta, intr-o era in care tehnologia isi spune cuvantul, reprezinta o problema foarte interesanta si intens mediatizata. Noi ne propunem sa punem in evidenta cele mai arzatoare probleme si modalitatea de rezolvare a acestora printr-o serie de teme bine structurate si la subiect.

Tipuri de training:

 1. Introducere in lumea HR
 2. Constituirea de teste si chestionare psihologice
 3. Tehnica intervievarii
 4. Coaching
 5. Proactivitate
 6. Personal effectiveness
 7. Formarea profesionala
 8. Evaluarea angajatilor
 9. Diagnoza organizationala
 10. Recrutate eficienta

VANZARI

Nevoia de training in domeniul Vanzari:

Felul in care ne facem reclama, modalitatea de vanzare, precum si strategia abordata in vederea pastrarii clientilor reprezinta cheia succesului in mediul business. Numai o abordare corecta a tehnicilor de vanzare in functie de caracteristicile clientului ne pot asigura o finalitate a acestui proces. Prin aceste traininguri pe Vanzari aducem in prim plan elementele principale ale intregului proces in vederea dezvoltarii capacitatii de vanzare a participantilor la aceste traininguri.

Tipuri de training:

 1. Cadru general
 2. Tehnici de negociere
 3. Tipuri de strategii in negociere
 4. Negotiation skills

MANAGEMENT

Nevoia de training in domeniul Management:

Strategia de conducere, atat a unei echipe, a fiecaruia personal cat si a unei companii in ansamblu reprezinta modalitatea prin care devenim capabili sa gestionam cu eficacitate atat resursele legate de timp, de bani, oameni sau stari emotionale. Numai printr-o abordare clara si graduala a acestor elemente vom fi in stare sa spunem intr-un tarziu: „Stiu ce inseamna a fi manager”. Trainingurile in acest domeniu deschid usa spre interesanta si captivanta lume a managementului, o lume in care trebuie sa ai talent si cunostinte, o lume plina da satisfactie, dar si de munca, rabdare si chibzuinta.

Tipuri de training:

 1. Time management
 2. Leadership versus Management
 3. Inteligenta emotionala
 4. Managementul echipei
 5. Managementul stresului
 6. Atenuarea conflictelor

MOTIVARE

Nevoia de training in domeniul Motivarii:

Angajatii fericiti sunt bunuri de pret ale unei companii, persoane care aduc in companie energie pozitiva, voie buna si multa cretivitate. Ei reprezinta sufletul organizatiei si puterea acesteia de a-si atinge obiectivele cu maximum de eficienta. Motivarea si relaxarea acestora este foarte importanta, de aceea noi ne propunem sa facem cunoscute participantilor cele mai noi tehnici in acest sens prin abordarea team-buildingului ca metoda optima de motivare si relaxare.

Tipuri de training:

 1. Team Building
 2. Motivarea non-financiara a angajatilor
 3. Relaxarea si Recompensarea Succeselor

Lectori

Sebastian Adel
Alexandru Stan
Ciprian Bondici
Sotoc Nicoleta
Araiman Adrian Cosmin
Ruxandra Sorina Tanase
Porojan Flaviu

Pentru noi, serviciile de calitate inseamna totul, de aceea, acordam atentie maxima clientului nostru prin toate programele si serviciile oferite si urmarim beneficiile aduse acestuia. Doar impreuna putem gasi cele mai bune solutii, ne adaptam cu usurinta cerintelor dumneavoastra si oferim solutii personalizate.