Public Euroconsulting va ofera posbilitatea dezvoltarii unei afaceri proprii, intr-un domeniu extraordinar, extrem de dinamic si foarte indraznet – RESURSE UMANE!
Franciza noastra are la baza ani de experienta, oameni puternici si idei de calitate.
Aceste ingrediente asigura rezultatele pentru orice afacere prin educatia, increderea, personalitatea si valorile fiecaruia.
Suntem siguri ca doriti sa va dezvoltati o afacere profitabila cu investitii minime, de aceea dorim sa va convingem ca ati facut alegerea potrivita.

De ce sa investesti in franciza noastra?
Stim ca franciza este modalitatea cea mai sigura de a intra in lumea afacerilor din perspectiva castigatoare. Acest fapt se datoreaza utilizarii unui concept-reteta deja testat/a, astfel incat cu ajutorul unor indicatii precise nici nu trebuie sa stii foarte multe despre domeniu in sine.
Chiar mai mult decat atat, francizorul iti este alaturi ori de cate ori consideri ca ai nevoie de consultanta, iar imaginea companiei este deja consacrata, nu mai trebuie sa utilizei resurse pentru devoltarea imaginii.

Motivele principale pentru care te provocam sa investesti in franciza noastra:

Conceptul dupa care functioneaza franciza este unul usor de aplicat, extrem de simplu

Noi te instruim/consiliem in legatura cu fiecare pas: alegerea locatiei, dimensionarea spatiului de lucru, utilarea spatiului, contractarea primilor clienti. Exista situatii in care chiar noi iti vom pune la dispozitie resurse, clienti, etc.

Necesar minim de cunostinte in domeniu

Nu avem pretentia sa fii expert in domeniu, noi asiguram pe parcurs transferul de know-how si punem la dispozitia francizatului orice informatie are nevoie, in legatura cu afacerea.

Sustinere din partea firmei „mama”

Consilierea in orice situatii neprevazute legate de activitatea de business a francizatului, in cazul in care acesta are nevoie.

Utilizarea unei imagini deja consacrate in domeniu

Public Euroconsulting este deja un nume cunoscut pe piata resurselor umane si a formarii profesionale, astfel incat francizatul va avea doar de castigat in baza unui renume deja creat.
O imagine cunoscuta va genera avantaje imediate pentru francizat, concretizate fiind in profit substantial deoarece potentialii clienti sunt familiarizati deja cu brandu-ul, nu mai au nevoie de perioada de acomodare cu o imagine noua. Pe langa acest fapt recomandarile facute de catre fostii clienti vor genera efecte pozitive asupra noii dvs. afaceri.

Date de contact pentru informatii suplimentare:
Manager General
Catrinar Lavinia
Tel: 0728.270.876
E-mail: lavinia@publiceuroconsulting.ro

Manager Marketing
Oprean Iulia
Tel: 0728.974.878
E-mail: marketing@publiceuroconsulting.ro