#Inspector SSM – 40h!
#Specialist SSM – 80h!

Va informam ca Inspectorii ITM deruleaza in permanenta campanii de verificare in domeniul #SSM (Securitate si Sanatate in Munca) in urma carora aplica #amenzi contraventionale, iar in cazul accidentelor de munca cu urmari foarte grave se ajunge chiar la raspunderea penala a #administratorului societatii in cauza.

#Angajatorii care nu respecta regulile SSM/Protectia muncii risca amenzi de pana la 10.000 RON, conform Art. 39 – Contraventii, din Legea nr. 319/2006.
Evitati #sanctiunile si pierderile financiare prin asigurarea si organizarea corecta a activitatii de #Securitate si #Sanatate in munca in cadrul companiei dvs.!

Inscrieri: 0728.957.877!

Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca: 325 723

 

 

 

 

 

 

 


Se preteaza atat pentru studii medii cat si pentru studii superioare, se adreseaza tuturor celor care doresc sa indeplineasca atributii in domeniul sanatatii si Securitatii in munca, in cadrul unitatii unde activeaza. Se adreseaza inclusiv administratorilor de companii si persoanelor care sunt responsabile de Protectia Muncii in companie.

 

 

 

 

 

 

 


02.03.2020

600 RON

Specialist in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca: 226 302

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Conform art.48-51 din Normele de aplicare a HG 1425/2006, se adreseaza persoanelor cu studii in invatamantul LICEAL, POSTLICEAL in profil TEHNIC sau studii SUPERIOARE TEHNICE – (Automatica si calculatoare- IT, Inginerie: – electronica, telecomunicatii, electrica, constructii, arhitectura,     mediu, instalatii, constructii de masini, mecanica, robotica, mecatronica, textile pielarie, management industrial, chimica).

 

 

 

 

 

 

 


02.03.2020 700 RON
       
       

Locatie desfasurare cursuri: Oradea, central!

Actele necesare inscrierii la curs sunt:
– copie C.I.;
– copie dupa ultimul act de studii;
– copie dupa certificat nastere;
– copie dupa certificat casatorie (daca e cazul);

Inscrie-te online aici
Aceste acte pot fi transmise pe e-mail (scanate) la adresa juridic@publiceuroconsulting.ro, sau pot fi aduse personal de catre cursant si inmanate trainer-ului.
In prima faza este indicat sa ne trimiteti copia dupa Cartea de Identitate pe mail sau fax, daca nu aveti posibilitatea azi sa ni le trimiteti si celelalte acte.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati a ne contacta (tel. 0728.957.877).
Cu deosebita consideratie,
Ne puteti gasi la adresa: www.publiceuroconsulting.ro
Facebook: http://www.facebook.com/PublicEuroconsulting